Kotoribljani oduševljeni Thompsonom

Koncert je završen !

  • Subota, 9 Srpanj 2016

Kotoribljani nakon Thompsonovog koncerta: Ovako zajedništvo i to na jednom mjestu imali smo još samo jednom i to 1978. kada smo igrali protiv Dinama iz zagreba

Kotoriba će dugo pamtiti jer je u njihovu sredinu došao Marko Perković-Thomson, pjevačka ikona koji godinama pali i žari pozornicama Lijepe Naše. Ovoga puta je došao „zapaliti“ ovaj kutak Međimurja kamo se slilo preko tri tisuće njegovih obožavatelja iz svih dijelova Međimurja, susjednog prekodravlja i mađarskog Pomurja.

Sve se je to zbilo u Sportskom parku NK Graničar koji je bio uzoran domaćin ovom glazbenom spektaklu. Oduševljeni gledatelji zadovoljni su se razišli na spoju subote i nedjelje zadovoljni jer je Marko pokazao puninu svoga glazbenog bogatstva zbog čega zaslužuje duboki naklon.

Za one mlađe, dodat ćemo podatak, a nevezan za glazbu, da je ovoliki broj ljudi bio u Sportskom parku u kolovozu 1978. godine kada je ovdje protiv nogometaša Graničara  igrao renomirani zagrebački Dinamo koji je u ono vrijeme spadao u vrh ondašnje države. Bilo je to u sklopu proslave 50. obljetnice kluba.

Izvor: kotoriba.hr