Thompson održao veliki koncert u Solinu

Koncert je završen !

  • Subota, 7 Rujan 2019

solin 2019

Veliki koncert povodom blagdana Male Gospe Marko Perković Thompson održao je u Solinu, a njegovi obožavatelji su uživali u bezvremenskim hitovima poput 'Neću izdat ja', 'Ivane Pavle II', 'Samo je ljubav tajna dvaju svjetova', 'Pukni puško', 'Bijeli križ', 'Geni kameni' i brojne druge.

Atmosfera je bila užarena od samog početka, a već pred njegov izlazak na pozornicu i prve taktove, upalile su se i baklje.

- Dobra vam večer. Hvaljen Isus i Marija. Imali smo tehničkih problema i ispričavamo se što ste čekali. Čestitam vam odmah na početku blagdan Male Gospe i nadam se da ćete uživati uz pjesme - odmah je na početku okupljene pozdravio Thompson.

Poseban trenutak bio je kada je Marko Perković krenuo pjevati 'Bojnu Čavoglave', a prije se osvrnuo na nju: Kao što je se pjevala 1991. godine tako ćemo pjevati ovu pjesmu i večeras. Ona je nekima sporna, ali njima je onda sporna i naša hrvatska država. Ova pjesma se pjevala u Domovinskom ratu iako je neki pokušavaju svrstati u druga vremena, a mi je volimo jer se s njom stvarala naša lijepa Hrvatska - rekao je Thompson.

Koncert je završen pjesmom 'Lijepa li si', a Thompson je poželio da prođe malo vremena do ponovnog susreta njega i Solina.